Καλάθι
  ()

Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι αγορών

yourpuzzle

300a
300b
giorgosanagnostou12

d. Η φωτογραφία σου σε puzzle 300 κομματιών

Εκτύπωση
Τιμή : 20,00 €
Βάρος προϊόντος 1.00 Κιλά
Πληρωμή προκαταβολής 9€

Κατασκευαστής
Epuzzle
Κομμάτια
300 κομμάτια

Η φωτογραφία σας, σε puzzle 294 κομματιών!

Διαστάσεις 30,8 x 42,2cm

Τιμή 20€

Προκαταβολή με κάρτα ή με κατάθεση σε τράπεζα 9€

Εξόφληση υπολοίπου 11€ με αντικαταβολή κατά την παράδοση του puzzle (+ τα έξοδα αποστολής για αντικαταβολή. Δείτε αναλυτικά εδώ)

-         Κατασκευή εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης

-         Εκτύπωση σε χαρτόνι υψηλής ποιότητας γαλάζιου χρώματος, πάχους 2,2mm

-         Διαθέσιμη υπηρεσία χαμένου κομματιού για puzzle 500+ κομματιών

-         Συσκευασία σε κουτί με εκτυπωμένη τη φωτογραφία του puzzle

Διαδικασία: Το 1ο βήμα για να κατασκευάσουμε το προσωπικό σας puzzle, είναι να μας στείλετε τη φωτογραφία με email ή μέσω wetransfer.

Σημειώστε μας το όνομα, τηλέφωνο επικοινωνίας και για ποιο puzzle ενδιαφέρεστε. Θα ανταποκριθούμε το συντομότερο μέσω email, με τις λεπτομέρειες για τη διαδικασία της παραγγελίας.

Οι φωτογραφίες που απεικονίζουν ήρωες, σήματα, λογότυπα, ομάδες, σκηνές κινηματογράφου και οποιαδήποτε φωτογραφία έχει ή μπορεί να διεκδικεί πνευματικά δικαιώματα δεν μπορούν να μετατραπούν σε puzzle λόγω νομοθεσίας.

Παράκληση: Μην προχωρήσετε σε παραγγελία και πληρωμή αν δε λάβετε επιβεβαίωση ότι έχουμε την ιδανική φωτογραφία.

Σημαντικό: Η παραγγελία σας καταχωρείται αφού πραγματοποιηθεί η προκαταβολή και όχι την ημέρα αποστολής της φωτογραφίας.

Το epuzzle.gr σας προτείνει:

Δείτε εδώ τις κορνίζες που κατασκευάζουμε ειδικά για τα προσωπικά puzzles 300 κομματιών, διαστάσεων 30,8 x 42,2cm

Επόμενη παραγγελία μας στο εργοστάσιο κατασκευής την Τρίτη 23 Ιουλίου στις 13:00 με εκτίμηση παραλαβής στις 2 Αυγούστου.

Συμβουλές:

1. Ανάλυση φωτογραφίας

Προσπαθήστε να μας στείλετε τη φωτογραφία στην υψηλότερη ανάλυση που μπορείτε. Χρειαζόμαστε τη φωτογραφία στην αρχική της ανάλυση από τη συσκευή που τη δημιούργησε. Αν κάνετε 2-3 zoom στην οθόνη του υπολογιστή σας, μπορείτε να διακρίνετε αν η ανάλυση είναι ικανοποιητική για μετατροπή ή αν θαμπώνει.

2. Ψηφιακές φωτογραφίες

Οι φωτογραφίες που προέρχονται από ψηφιακές συσκευές είναι ιδανικές. Τα κινητά τηλέφωνα παλαιότερης γενιάς δεν μας προσφέρουν υψηλής ανάλυσης εικόνες. Το facebook δεν προσφέρεται για πηγή άντλησης φωτογραφιών αφού φιλτράρει τις εικόνες και μικραίνει την ανάλυση τους λόγω όγκου. Το google έχει ταλαιπωρήσει πολλούς πελάτες μας χωρίς αποτέλεσμα, αφού οι εικόνες που είναι ελευθερες είναι επίσης χαμηλής ανάλυσης...  

3. Περιεχόμενο φωτογραφίας

Αποφύγετε τις φωτογραφίες που έχουν μεγάλα μέρη από το ίδιο χρώμα όπως ουρανό, θάλασσα κλπ. Μερικές φορές εστιάζουμε π.χ. σε ένα παιδάκι μέσα σε πισίνα αλλά το 70% της εικόνας είναι η πισίνα. Φανταστείτε το puzzle 1000 κομματιών που περιέχει 700 κομμάτια στο χρώμα του νερού της πισίνας….

4. Αποφυγή περιγράμματος

Μην χρησιμοποιείτε περίγραμμα στις φωτογραφίες. Ακόμη και αν μας στείλετε τη φωτογραφία στις διαστάσεις του puzzle, μπορεί το κοπτικό να κόψει 2-3 χιλιοστά πιο έξω από το περίγραμμα και να μην είναι ίσο σε όλες τις πλευρές.

callus 

free2

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η λίστα σας είναι άδεια!

ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Κατασκευαστής
Έτος κυκλοφορίας
Σχήμα
Φύλο
Τιμή
€ € 

facebookyoutubetwitter